Dantysk Havmøllepark

Vattenfall etablerer i samarbejde med Stadtwerke München i 2013 – 14 den første store havmøllepark i Tyskland, Dantysk, med en samlet forventet produktion på 1.320 GWh. Parken etableres i 2013 i den tyske eksklusive økonomiske zone i Nordsøen tæt ved den danske grænse. Vattenfall har etablereret en projektorganisation i Hamburg, som forestår etablering af havmølleparken. Herefter skal vedligehold og drift ske fra Vattenfall’s driftscenter i Esbjerg.

Seacon har fået til opgave at bistå driftsorganisationen i Esbjerg med at forberede QHSE arbejdet (kvalitets, arbejdsmiljø, sikkerhed og miljø) når en af de første store havvindmølleparker i Tyskland går i drift i 2014.

Arbejdet indebærer dels en forberedelse af driftsorganisationen på de kommende QHSE opgaver når parken går i drift, dels bistand med planlægningen af disse opgaver. Der skal bibeholdes en tæt dialog med de danske og tyske myndigheder og samarbejdspartnere, og det skal sikres at de nødvendige procedurer er på plads og indarbejdet fra første dag, så vindmølleparken drives sikkert og i overensstemmelse med de gældende krav og standarder.

Man kan, på tysk, læse mere om projektet her: http://corporate.vattenfall.de/de/windkraft-energiemix.htm?WT.ac=search_success

TIL TOP PRINT